1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

33. Євромайдан: нєту у вас мєтодов протів Віті Яйцевінковича! Аналітичні матеріали політтехнолога

"Нету у вас методов против Кости Сапрыкина!" "Место встречи изменить нельзя" (рос.).
"Нема у вас методів проти Кості Саприкіна!" - цитата з кінофільму "Місце зустрічі змінити не можна".  

Історію народних повстань в Україні на територіях, окупованих як ляхами-поляками так і московитами-росіянами, сповнено чисельними проявами звитяги й надзвичайного прагнення до свободи. Селянські ватажки, шляхетні українці очолювали повстання. Всі закінчилися поразкою крім війни Його Світлості Гетьмана України Богдана Хмельницького який, як і пан Ющенкоко так все занапастив.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Усі повстання починалися за геть однаковісіньким сценарієм: якесь чергове бидлотство з боку окупантів, вибух всенародного гніву, підйом величезних мас на спротив і геноцид українців на закінчення. 

Жоден з них не планував знищення вождів окупаційного режиму. 

А це і є головним. 

Як інакше відновити державність після кількохсот літ окупації? Що, невже добрий окупант сам віддасть? Дивно, але такі дії нагадують спробу завдати шкоди ляльці, у кращому разі руці ляльковода, а не скарати його на горло.

Єдиний, хто додумався діяти проти керівництва окупантів був пан Хмельницький, що мав, правда, професійно вишколену армію вкупі зі спецслужбами: отруєно кримського хана Іслам-Гірея, раптово помирає польський князь Вишневецький, четверо руських бійців невидимого фронту мало не вбили круля Яна Казимира. 

Це - ключовий момент у розумінні сьогодення. 

Та ж УПА, при всіх її ресурсах, так і не зробила замаху на Сосо, я вже не кажу про партфункціонерів в окупованій Україні. Це досить дивний факт, і про це написав у статті: "Про активних сябрів, шляхетну УПА, практичну ІРА й басків".

На противагу ІРА — точна орієнтація на фізичне знищення окупаційного вищого керівництва й королівської родини Британії. Ефективна конспіративна робота в умовах наскрізь “просвічуваної” крихітної Ірландії. Всі значимі акції не на своїй території, тому убезпечено й не “підставлено” своє мирне населення. Все виконано вкрай малими силами, буквально одиницями. 

А нинішня трійця, складається враження, підігрує режиму. Ну як іще, скажіть мені, можна розцінити заяви про переговори з Яйцевінковичем? Про що можна говорити з завербованим агентом, якому країна-вербувальник привселюдно дає гроші на підтримку? Складається враження, що захисники конституції й сувернітету вважають, що Хам почне перемовини? Щоб поліпшити наше з вами життя? Поцікавтеся в них при нагоді - те таку міцну траву брали?

Невже вони не помічають, що пропаганда в Україні налагоджена за окупаційним зразком скапітульованого СРСР: очікування світлого майбутнього, трудові перемоги, пакращєння вже сьогоді тощо. 

Чому так ефективні Автомайдани?

Тому, що вони приїздять до самого тіла дуже-дуже близько - якихось 60-80 метрів, це відстань кидка гранати. Й знову обдрипано золотого унітазу. Й охорона зразу видається якоюсь слабенькою й нечисельною. Й зброї малувато. Та й зброї хочеться масового знищення.

Усі події в Україні до сьогодні дуже нагадують Грузію. Я особисто бачив, що там відбувалося, оскільки служив тоді в російській окупаційній армії. Майже все один до одного. На моїх очах росіяни провели блискучу операцію з розв’язання громадянської війни.

Грузини могли відбутися малою кров'ю знищивши кількох зрадників - іноземних агентів, натомість вони пролили ріки крові своєї, перед усім, мають окупованою частину суверенної території. Тому превентивні дії індивідуально проти іноземних агентів - єдиний ефективний спосіб дії, інакше ці зрадники втягнуть країну в хаос громадянської війни, руїни, дезінтеграції, що й потрібно їхнім закордонним господарям. 

Про це написав у статті "Помилки Грузії - помилки України".

Зрозумійте:
-лише один кримінальний авторитет заважає всім нам.
-лише один проффесор зробив Україну найбіднішою країною Європи.
-лише один Хам противиться поверненню нас до європейської сім’ї народів.
-лише один завербований агент покійного КДБ втягує нас до повторної окупації азіатами.

Отже й діяти необхідно лише проти одного суб’єкта.

Невже не зрозуміло, що українців стикають лобами? Не урядовий квартал треба штурмувати, і не ВРУ, а Межисраччя, загнати суб’єкта "ф зопу" (рос.) у дупу. Туди треба йти. Все, що відбувається зараз, воно потрібне, проте без рішучих дій, що можуть видатися надмірними, проти одного громадянина, вони будуть безсенсовними. 

А так сидить Яйцевінкович, дивиться відео з місця подій, слухає доповіді холуїв і думає: "ґлупіє хохли, однако!". 
Йому сухо й комфортно. 
Його руки не в наручниках (поки що). 
До того ж він відчуває насолоду, коли бачить сцени насильства. 

Слава Україні! 

Немає коментарів:

Дописати коментар