1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

30. Психологічний портрет Яйцевінковича  Аналітичні матеріали політичного психолога

Проблеми зазирання в шпаринку, підглядання у щілинку замка, дізнатися більше з видимого, позаяк невидиме недоступно, завжди хвилювали партійного боса, політичного оглядача, пересічного українця. 

Точно складений провідними фахівцями психологічний портрет свого часу дозволив “звести в могилу” біснуватого фюрера Саддама Хусейна з синками, розгромити “імперію зла” - покійний СРСР, натиснувши на вождьків-окупантів.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

У цій роботі детально описано різні аспекти психотипу громадянина, який поки що називає себе президентом. Розкриваються деталі й способи його мислення, подається деталізований, по пунктах, аналіз його як особистості, надаються реальні інструменти з прогнозування його поведінки в майбутньому, розкриваються способи маніпулювання й впливу на нього в теперішньому. 
Цей аналіз варто підшити й користуватися ним, разом із задокументованими фактами, свідченнями очевидців, протоколами допиту співучасників та їхніми добровільними зізнаннями, очними ставками, результатами судмедекспертиз у досьє на Яйцевінковича, що збираються різними зацікавленими особами й організаціями. Аналітичні матеріали політичного психолога пригодяться як професійним українським політтехнологам, керівникам українських партій та рухів, телерадіоканалів, періодичних видань, вищому керівництву української держави (проукраїнського Президента та його команди), міжнародним дипломатичним службам, так і широкому загалу небайдужих українських читачів, що власними свідомими поглядами й зусиллями рухають Україну до свободи.

Шановні пані, панове!
Телебачення, преса, Інтернет щедро постачають нам потоки інформації. Оскільки я як автор у цьому житті не мав, не маю й, сподіваюся, ніколи не матиму жодних контактів з описуваним суб’єктом, увесь цей аналіз побудовано на відкритій і доступній усім інформації, яку кожен зможе переглянути на ютубі чи відтворивши в пам’яті політичні події минулого. Для не фахівця аналіз може видатися заважким, деталізованим, дуже об’ємним. 
Аналіз засновано на загальних закономірностях поведінки людини.  

1. Домінантний хронічний емоційний фон.
Провідним мотивом, основою поведінкових реакцій досліджуваного суб’єкта є емоція страху.
Приклад: Тарас Чорночорновіл вважає що суб’єкт жодних уроків для себе не виніс. У нього суто російський підхід мислення щодо активності людей. Іншими словами Яйцевінкович принципово не вірить, що Майдан можливий сам по собі. У 2004 році для суб’єкта насправді не було ніякого Майдану. Всі ті події він сприймав виключно як персональні інтриги Кучмучми. Він розуміє ситуацію так: Майдан організовував не Кучмучма, а люди Ющенкака, за грубі гроші, руками призначених технологів і так далі, але Майдан зміг відбутися тільки тому, що цього хотів Кучмучма. Тому й сьогодні суб’єкт упевнений, що Майдан (як, очевидно, і Євромайдан) є продуктом політиків.

2. Поведінка й фізіологія.
Спроможний виконувати незначні дії.
Приклад: красти шапки — багато розуму не треба. Вся його поведінка — це поведінка весільного генерала, жорстко проінструктованого й багаторазово тренованого організованою злочинною групою з організації державного перевороту, що стоїть з ним. Тоді як же він опинився на такій посаді? Його вели куратори з покійного КДБ. От і опинився.

3. Психіатричні показники.
Психотик.
Психотик: людина, в якої значною мірою відсутній контакт з оточенням, що існує в теперішньому часі, і яка не здійснює розрахунків щодо майбутнього. Цей стан може бути гострим, коли людина стає психотиком щоразу всього на кілька хвилин і лише іноді за певних обставин (наприклад, коли в неї бувають напади гніву чи апатії), або ж це може бути хронічний стан (тобто такий, у якому людина ніколи не співвідносить свої дії з теперішнім і майбутнім). Коли шкода, якої психотик завдає іншим людям, стає дуже помітною, таку людину вважають небезпечною й ізолюють від суспільства. Психотик, шкідливість дій якого не так очевидна, завдає не менше шкоди своєму оточенню і є психотиком не меншою мірою.

4. Медичні показники.
Захворювання, пов’язані з ендокринною системою, й неврологічні захворювання.
Приклад: на відео від 9 травня людина в окулярах наливає йому мало горілки й суб’єкт вимагає більше. Очевидно, лікарі заборонили йому вживати більше, і людина в окулярах була відповідно проінструктована. Пам’ятаємо, як від сирого яєчка, знесеного невідомою івано-франківською курочкою завдяки скромним зусиллям тамтешнього півника, він знепритомнів (нині знайомі того влучного студента дорікають — чому ж ти в нас гранату не попросив?). Це і є ознакою неврологічного захворювання в гострій формі. Можна собі лише уявити, яке напруження суб’єкт відчував у той момент, страх, чого він очікував, до чого готувався.  
Приклад: екс-президент України пан Віктор Ющенко на Водохреща в плавках купається в ополонці. Можна роздивитися, чи є на тілі татуювання, сліди операцій, поранень, чистоту покровів шкіри, опіки, вроджені каліцтва, вади розвитку, чи є припухлості в районі кісточок на ногах, що можуть свідчити про захворювання, пов’язані з ендокринною системою тощо. Про досліджуваного суб’єкта нічого подібного судити не можна, оскільки у відкритих джерелах немає подібних фото чи відео.    

5. Емоції.
Страх.
Страх — відчуття близької небезпеки, болю чи біди, загрози втрати, надзвичайно сильний переляк (раптове відчуття страху), боязнь.

6. Прояви любові, симпатії.
Прихована ворожість. Крайня сором'язливість. Задобрювання, віддалення від людей.
Задобрювання — (умилостивення), потреба отримати прихильність іншої людини на свою користь послугами, ласкою, примиренням, щоб не викликати гнів. Людина підлизується, робить подарунки, поступається іншим і приносить жертви. 
Приклад задобрювання: “А-а-а, вам потрібна Україна? Яка дрібниця. Забирайте!”.
Приклад віддалення: він вже не є виразником інтересів білої української більшості, а є репрезентантом інтересів меншості, натуралізованих емігрантів - жовтих українців російського походження. Він не любить, на відміну від всіх його попередників, світитися на людях, навіть якщо це потрібно для протоколу. Наодинці з собою йому якось краще. І побудувався  не в Кончі-Заспі, чи в популярній нині Пущі-Водиці, а відлюдно й далеко від українців, від найближчої оселі. Вибір місця багато чого може сказати про власника. 
На картах Гугл добре видно, що місце відлюдне. Близьке до чорнобильської так само відлюдної зони. Досить поруч гігантські антени. Аеропорт в Гостомелі. Ще один захищений оперативний аеродром. Берег Київського моря. Я не здивуюся, якщо виявиться, що підводний човен "Запоріжжя" не єдиний в складі ВМСУ на Чорному морі, а є ще один у Київському морі.
Вибір місця однозначно невдалий з погляду на умови мешкання: радіація, високі енергії, тектонічний розлом, випробовувальний аеродром з можливістю падіння прямо на будинок аварійного літака, далеко від політичного центру. За сукупністю чинників щось схоже на "Вовче лігво" для Адольфа Гітлера.
Вибір місця однозначно вдале з погляду на умови негайної евакуації: машиною, повітрям, водою, під водою, близько кордон з біснуватим бацьком, (очевидно, драп після перемоги Помаранчевої революції надовго запав у душу).  
Приклад віддалення: суб’єкт настільки заклопотаний власною віддаленістю, що тут ні про дружину, ні про обох синів навіть не йдеться.  

7. Зір.
Зорові сприйняття в навколишньому середовищі спотворюється так, що інтерпретуються як загроза.
Приклад: подивіться його інавгурацію, як він іде від і до ВРУ відкритою місцевістю як по мінному полю, в очікуванні пострілу снайпера, чи, принаймні, чергового сирого яєчка від знайомих івано-франківських курочки з півником.

8. Слух.
Звук у навколишньому середовищі спотворюється так, що інтерпретується як загроза.

9. Біль.
Фізичний біль трансформується в страх. Один біль відображає інші болі.

10. Мовлення: як говорить. 
Здається, що його мовлення несе в собі симпатію, проте наміри злі. Брехня. 
Приклад: “Етіх казлов, шо мєшают нам жить!”
Мовлення: як слухає.
Слухає мало, переважно про інтриги, плітки, брехню. 

11. Як людина, що виступає як переповідач події, обходиться з письмовими чи усними повідомленнями.
Передає лише злостиві повідомлення. Обриває контакти. Не схильний передавати повідомлення.

12. Реальність (згода).
Сумніви у власній реальності. Невпевненість. Сумніви у протилежній реальності.
Приклад: і справді — живиться новинами з віртуального світу. Живе посеред нас з промитим мозком так званим “російським світом”. 

13. Спроможність згадувати минулі інциденти.
Його спогади можуть бути вигадкою, чи він застряг у якомусь з них. Під час згадування бачить сцени в дивних ракурсах. 

14. Прояви колишніх важких травм, психотравмуючих ситуацій.
Драматизує епізоди колишніх важких травм, психотравмуючих ситуацій з огляду того, хто в них є жертвою, хто програв.

15. Статева поведінка. Ставлення до дітей.
Нерозбірливий у статевих зв’язках, статеві збочення, садизм, статеві відхилення. Використання дітей з садистською метою.
Приклад: “Спасібо житєлям Донбаса за Прєзідєнта ...”. 
А ви знаєте, в цьому щось є. Для будь-якого політика сім’я - це основа виборчої кампанії. Показати дружину, дітей, онуків. Стабільність. Родинні цінності. Надійність. 
Про його статеве життя відомо, що його дружина давно вже мешкає в його рідному місті, а разом вони не живуть. У іміджмейкерів нема навіть спроб показати сяку-таку сім’ю. Імпотент? Мастурбує? Папік? З ким він живе?
Приклад: кожен політик із превеликим задоволенням фотографується з дітьми. Це збільшує рейтинг і кількість потенційних прихильників, а, особливо, прихильниць. Фотографій суб’єкта з дітьми дуже мало. 

16. Контроль над навколишнім світом.
Немає контролю над розумом і емоціями, але є видимість контролю над органічними функціями тіла. Використовує підступні методи для контролю над людьми, особливо гіпноз. Спосіб дій притаманний комуністу.
Приклад: злочинність, спецслужби й комуністи — одного поля ягоди. Їхні лави поповнюють вкрай специфічні негідники. Злочинець краде так, щоб ніхто не дізнався з людей, спецслужби вивідують так, щоб ніхто не дізнався в державі, комуніст діє так, щоб його методи були прихованими, непрямими. Українці, що жили за часів російської комуністичної окупації, пам’ятають, як ті навіть створили “нову мову”, знаючи яку, можна було читати між рядками в газетах.  

17. Справжня цінність для суспільства порівняно з позірною цінністю.
Тягар, що активно створює проблеми. Виводить з рівноваги інших. Приховані злі наміри перевершують позірну цінність. 
Приклад: надпис на барикаді Євромайдану - “Поймітє нас. Задолбало!”.

18. Етичний рівень.
Статевий злочинець. Негативна етика. Виверткий, нечесний. Перекручує чесність без будь-якої причини.
Приклад: пригадаємо, що від чергової ходки за злам “волохатого сейфу” його врятувало одруження на доньці прокурора і, хоча я написав десятки аналітичних статей, а ось лише одна її нетлінка про “наколоті помаранчі” й досі б’є рекорди відвідуваності на ютубі. 

19. Як людина поводиться з правдою.
Винахідливе й зловмисне спотворення правди. Майстерно маскує брехню.
Приклад: зрозумійте, не лише зоологічні українофоби-спічрайтери пишуть йому дивовижні дурниці, що мають вигляд новин з віртуального світу — суб’єкт сам у це вірить, суб’єкт сам так мислить!

20. Рівень сміливості.
Інколи діє таємно, в усіх інших випадках проявляє боягузтво. 

21. Спроможність нести відповідальність.
Нездібний, примхливий, безвідповідальний.
Приклад: гопник — один з найнижчих в ієрархії злочинного світу. Багато розуму не треба — схопив шапку й тікай. Багато здібностей не потрібно на відміну від підготовки ведмежатника чи кишенькового злодія. 

22. Наполегливість у досягненні мети.
Вагається, коли рухається до будь-якої мети. Дуже погана концентрація. Легковажний.

23. Буквальність у сприйнятті сказаного.
Не сприймає жодних зауважень. Вимушено жартує, щоб приховати тенденцію до буквального сприйняття. 
Приклад: зверніть увагу, як Яйцевінкович жартує — через силу. Була б його воля, він миттю злиняв би з прес-конференції.

24. Метод поводження з людьми.
Зневажає інших людей, зводячи їх до рівня, на якому їх можна використовувати.  Застосовує підлі й жорстокі методи. Гіпноз, плітки. Прагне приховано контролювати.
Приклад: побиття невідомими Фемен, Дорожнього контролю, Тані Чорновол, тітушки, темники на ТБ, спалення автомобілів, несправедливі засудження, рейдерство, паралельне управління через кримінальних авторитетів, антиукраїнське законодавство тощо.  

25. Вплив колишніх нав’язаних директивних вказівок.
Майже всі впливають, і дуже сильно. Інколи здається, ніби суб’єкт переймає на себе особистість іншої людини.

26. Теперішній час.
Він переважно залишається поза теперішнім часом. Опинившись в теперішньому часі, він провалюється в минуле.

27. Пам’ять.
Пам’ять на дуже небагато реальних речей, які, як він знає, відбувалися з ним. Такою є пам’ять про те, де його зупиняли, переривали, не давали діяти.

28. Приємні моменти.
Може знайти випадкові приємні спогади, але дуже рідко. Отримує психотичну насолоду від садистського завдавання шкоди беззахисним людям та іншим об’єктам.
Приклад: можете навіть не сумніватися, він з превеликим задоволенням і по багато разів на день переглядає кадри погрому Євромайдану як з інету, так і з оперативної відеофіксації, що змонтовано для нього у вигляді фільму.

29. Уявні інциденти.
Всі інциденти здаються уявними.

30. Як піддається гіпнозу.
Постійно перебуває в легкому трансі, але займається відкиданням.

31. Рівень дії розуму (приблизна оцінка).
Аналітичний розум частково вимкнено, підсвідомість частково діє.

32. Ступінь негативного заряду в підсвідомості.
Приклад: заряд величезний. Деталі з його важкого дитинства, горе, втрати, жорстокість криміналу, страх відплати (а він знає, що ці люди слів на вітер не кидають) його надзвичайно сильно гнітять що, власне, й обумовлює базовий хронічний емоційний фон суб’єкта. 

33. Спроможність людини відчувати задоволення в теперішньому часі.
Веселість, переважно, вимушена. Справжнє задоволення недоступне.

34. Цінність як друга.
Небезпечний тягар.
Приклад: ви багато знаєте його друзів? Можете назвати живих? Його шлях до вершини устелено трупами його вже колишніх і дуже мертвих друзів. Від нього трупами смердить — так для нього постарався покійний КДБ. А якщо порівняти з екс-президентом України паном Віктором Ющенком? Так ото ж!

35. Наскільки навколишні люблять людину.
Більшість зневажають.
Приклад: тут потрібні коментарі, чи не треба?

36. Стан речей, які належать людині.
Поганий. У незадовільному стані.
Приклад: подивіться на заповнений ним документ зі словом “проффесор”, окрім грамотності, зверніть увагу на охайність, порядок, дбайливість заповнення. 
Було б добре, якби хтось виконав графологічну експертизу почерку.  

37. Наскільки добре людину розуміють.
Немає справжнього розуміння.

38. Потенціал успіху.
Майже завжди невдача.

39. Потенціал виживання.
Нетривале життя. 

40. Як людина поводиться з рухом.
Страх. Коли людина стикається з рухом, вона може певний час рухатися в одному напрямку з цим рухом. Вона не вирішила, втекти їй чи залишитись. Це стан нерішучості. Ось якась дія, зусилля, рух, подія, що йде в розріз з намірами людини, проти неї. Цей рух досягає людини, що перебуває в страху, чи в прихованій ворожості. Щойно це зникне, як людина, що відчуває страх, зробить все, щоб це не з’явилося знову, а потім вона повертається назад.
Приклад: прогноз що до Євромайдану зрозумілий?

41. Виживає.
Здається, я загину, але я, можливо, заберу тебе з собою.
Приклад: іншими словами, Яйцевінкович, у своїх ігрищах, спроможний пожертвувати Україною й українцями. Тому такого суб’єкта важливо зупинити до того, як він почне подібні дії. 

42. Правота.
Я боюся бути правим.

43. Повністю відповідальний.
Як все серйозно! Якщо я буду нести відповідальність, то постраждаю. 
Приклад: він не визнав себе відповідальним за жодну подію в країні! Жодну! Всі погані, один він хороший.

44. Володіє всім.
Боюся, що я втрачу це.
Приклад: страх втратити “все, що нажите непосильною працею” разом з синками, також рухає Яйцевінковичем.

45. Джерело руху.
Очікування.
Приклад: він чекає дії іншої сторони. Вичікує. Не ініціює жодних власних дій. Діє відповідно, коли протилежна сторона починає діяти, чи коли вже “припече”.

46. Істина.
Краще б це не було реальним. Брехня краще за все.
Приклад: а що ви хотіли від людини, що боїться?

47. Віра.
Життя є загрозою.
Приклад: подивіться, як він себе охороняє! Чудове підтвердження! До всього цього потрібно додати, що досліджуваний суб’єкт за вихованням і культурою є аж ніяк не європейцем, і зрозуміло, що не американцем, а криміналізованим азіатом: це по-справжньому важкий випадок. 

Світом правлять негідники. 
У надзвичайно поганому психологічному стані. Вони можуть бути дуже розумними або ні, освіченими й зовсім без освіти, проте всі з дуже високим рівнем володіння. Києвом бігають табуни невизнаних геніїв у чудовому психологічному стані, з кількома вищими освітами, напрочуд етичні, проте бідні, мов ті церковні миші. Тому психологічний стан, рівень інтелекту і рівень володіння суб’єкту не співвідносяться.
Висновки:
- досліджуваний суб’єкт категорично не схильний до співпраці в інтересах білої української більшості, тому схилити його до конструктивних дій українство може лише через примус або маніпуляціями;
- зрозуміло, що акції масового громадського протесту, навіть найвелелюдніші, не спроможні, як такі, у європейському розумінні, на нього вплинути;
- а ось якщо ці чи якісь інші акції, рестимулюють у суб’єкта відчуття страху, боязні своїх близьких, виконавців; дії, що викличуть ці емоції до його кримінальних, ділових чи політичних контактів і зобов’язань як в Україні, так і за її межами, ось тоді суб’єкт почне діяти, діяти з помилками, й ці помилки будуть накопичуватися, що й потрібно активно використовувати;
Приклад: Євромайдан і його погром. Треба розуміти, що перед нами люди з мисленням азіатів на противагу нам, українцям, з мисленням європейців. 
Помилка: в суто азійській орієнтації негайно придушити, погром, зламати, замість конструктивних європейських підходів. 
Зауваження: чомусь керівники опозиції цією помилкою з невідомих мені причин не скористалися.
- у будь-якому разі він сам добровільно не піде, і він це розуміє, й організована злочинна група, п’ята колона з організації державного перевороту, що прикривається за ним, розуміє, розуміють і ті, хто вирізають цю ракову пухлину зі здорового тіла українства. Тому будь-які дії, що навіть можуть видатися надмірними, обов’язково застосовуються. До чого позитивно ставиться все світове українство, міжнародна громадська думка, національне правосуддя. 

Ви не ображаєтеся на людожера? 
Ви не звинувачуєте гниду з вошею в тому, що вони “кровосісі”? 
Так!
Ці істоти не дотягують за рівнем розвитку до тих, хто є людьми. Тому ви їх просто розчавлюєте, і йдете собі далі, одразу забувши про подію.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар