1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

27. Згода на професійну армію як точка неповернення для Яйцевінковича? Аналітичні матеріали політтехнолога

Яйцевінкович плювати хотів як на обіцянки "папєрєднікафф", так і на власні. Коли обдурені донецько-єнакіївські виборці звернулися до суду: як же так, а чому не скасував податки для малого бізнесу, як і обіцяв у передвиборній програмі? 
Відповідай, сцуко, за базар! 

Керований суд популярно пояснив, що обіцянка-цяцянка: кандидат є хазяїном свого слова, слово дав - слово забрав! 
 Знайшли, кому вірити!

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Не менш безпардонно поводиться й на посаді прем'єра: сміє не виконувати розпорядження пана Президента! Більше того: скасовує високі звання Героїв України, присвоєні нашим патріотам!

Він, з міркувань буцімто економії коштів, відмовляється від святкування 20 річниці відновлення української державності! І тут - на тобі! Погоджується на професійну армію. 

Якось не в'яжеться? 

Ще й як в'яжеться! 

І це скаже вам нині будь-який аналітик.

Шановні пані! Панове!

Я прошу у вас вибачення за свою недавню статтю: "Погром Євромайдану. Аналітичні матеріали політтехнолога”. Я не правильно вказав час, протягом якого Яйцевінковичем маніпулювали азіяти з КДБ-ГРУ-ЗР розгромленого совка з питань держпереворотів.

Я, розумієте, закінчив Чернігівське військове авіаційне училище льотчиків,  окупаційної армії жовтих росіян, і Київський військовий гуманітарний інститут. Спеціальності: 

- льотчик-інженер 

- військовий психолог. 

Як і кожен стройовий офіцер спроможний до аналізу ситуації й висновків. Розвідувальних академій, як В. Суворов, не закінчував. 
От і пізно зрозумів послідовність подій. 
Прозрів лише тоді, коли сьогодні проїжджав зупинку метро “Хрещатик” без зупинки. Азіати перекрили “Хрещатик”, “Майдан Незалежності”, “Театральна”, “Льва Толстого”. 

Саме сьогодні, в цю ніч і відбудеться каральна акція проти Євромайдану. Співробітників найближчих офісів розпустили додому ще до обіду. Завтра сказали виходити на дев’яту. 
І всі пазлики склалися.

Вибачте ще раз.

Правильні висновки:

- Яйцевінкович давно завербований покійним КДБ — в мережі повно інформації про це

- Просування рецидивіста не є помилкою, оскільки він повністю керований. Помилкою було не святкувати 20-річчя, коли вперше так явно виліз азійський почерк. Убивства, яких так багато навколо цього кримінального авторитета, вказують на продовження операції  

- Часті метання до Ліліпутіна — отримання цінних вказівок. Таке не довіриш навіть засобам шифрованого зв’язку.

- Державний переворот, підготовка до якого тривала багато десятиліть, вступає в гарячу фазу аншлюсом України РФ за типом аншлюсу фашистською Німеччиною Австрії.

- Перенаправлення призову з армії у внутрішні війська — лише етап держперевороту для забезпечення утримання окупаційного режиму під час виборів 2015 року дешевим солдатським гарматним м’ясом замість дорогих беркутят, і чудовий спосіб стравити українців з українцями в громадянській війні. 

Як у Грузії. 

Я там служив послідовно в арміях покійного СРСР, СНД, РФ, і бачив на власні очі як це робиться.

- Планчик державного перевороту в Україні розписано давно й на роки наперед в Кацапстані.

Хам отримав смак до крадіжок, вкравши першу шапку. 

Ах, як шкода було віддавати її баригам! 

Вистраждане тривалими невдачами, боротьбою, ризиком, відсутністю окупаційних рублів на життя спонукало до безрозсудств. Його ніхто не покарав за масові фальсифікації, коли перемогу здобув пан Віктор. Ще одні тотальні фальсифікації і: 

- Спасибо жителям Донбасса
за президента ...!
Я й досі не збагну: що трапилося з паном Віктором? Хтось пояснить?
Ще одні тотальні фальсифікації — і Юля сидить.

Як діяти військовослужбовцям Збройних Сил України, Внутрішніх військ, інших силових структур, громадянам України в такій ситуації:

- Зрозуміти, що мирні ненасильницькі акції масового протесту неефективні проти тоталітарних режимів. 

- Проти режиму окупантів ефективні лише засоби індивідуально-виховної роботи, як я вже писав у есе "Погром Євромайдану. Аналітичні матеріали політтехнолога”, “Про активних сябрів, шляхетну УПА, практичну ІРА й басків”.

- Керуватися ст. 111 ККУ. Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

(У військовий час — розстрілом)

- Керуватися ст. 41. Виконання наказу або розпорядження

1. Дія або бездіяльність особи, що заподіяла шкоду правоохоронюваним інтересам, визнається правомірною, якщо вона була вчинена з метою виконання законного наказу або розпорядження.

2. Наказ або розпорядження є законними, якщо вони віддані відповідною особою в належному порядку та в межах її повноважень і за змістом не суперечать чинному законодавству та не пов'язані з порушенням конституційних прав та свобод людини і громадянина.

3. Не підлягає кримінальній відповідальності особа, яка відмовилася виконувати явно злочинний наказ або розпорядження.

4. Особа, що виконала явно злочинний наказ або розпорядження, за діяння, вчинені з метою виконання такого наказу або розпорядження, підлягає кримінальній відповідальності на загальних підставах.

5. Якщо особа не усвідомлювала і не могла усвідомлювати злочинного характеру наказу чи розпорядження, то за діяння, вчинене з метою виконання такого наказу чи розпорядження, відповідальності підлягає тільки особа, що віддала злочинний наказ чи розпорядження.

-  Виконати вимоги Дисциплінарного Статуту Збройних Сил України 

Право  командира  -  віддавати  накази і розпорядження, а 

обов'язок підлеглого - їх виконувати,  крім випадку віддання  явно 

злочинного  наказу  чи  розпорядження.
Конституція України. Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази.
За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.
Коментар: громадяни України будь-якої раси, будь-якого кольору шкіри і будь-якого віросповідання зобов’язані дотримуватися вищеописаних Законів. Кожен, хто має наш паспорт, будь ти білим українцем, чи жовтим росіянином, чи чорним африканцем - припини вищеописані порушення, навіть у дуже категоричний спосіб, і ти будеш виправданим, і  ти отримаєш високі державні нагороди!  
Слава Україні!

Використані матеріали:

- Автобіографія гопника

- В. Суворов Почему в Америке нет внешней разведки?

- Эдвард Люттвак Государственный переворот: Практическое пособие

Немає коментарів:

Дописати коментар