1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

2. ПРО БІЛИХ УКРАЇНЦІВ І ЖОВТИХ РОСІЯН СТАВЛЕННЯ БІЛИХ УКРАЇНЦІВ ДО НАТУРАЛІЗОВАНИХ ЕМІГРАНТІВ - ЖОВТИХ РОСІЯН

У статті висвітлюються основні проблеми українського расизму в Україні, що майже не досліджувалося донині, та є однією з перших робіт у цій царині. У роботі розкривається один із аспектів расизму, а саме русько-московські стосунки.
Історична довідка: расизм – світогляд і політичні теорії та практичні дії, що ґрунтуються на расовій дискримінації, на уявленні про поділ людей на біологічно різні групи на основі видимих особливостей зовнішнього вигляду, як-от: колір шкіри, структура та колір волосся, рис обличчя, будова тіла тощо, тобто на раси, і різному ставленні до людей та їхніх спільнот залежно від приналежності до цих рас. ВІКІ.

Які є види українського расизму (УР)?

Можна розрізнити два види УР:

а) побутовий;

б) "державний" (віднедавна).

 
Які є типи побутового УР?

Побутовий УР має кілька типів:

1. Рух Опору;

2. "Прозрілі";

3. Шляхта;

4. "Колонізатори";

5. "Паночки".

6. "Класичні американські".


1. Рух Опору.

Звірства азіатів проти руху Опору українців упродовж століть окупації Руси-України відомі й давно вже увійшли до підручників, написаних ученими зі світовим ім’ям. Це приклад нелюдської сутності тоталітарних режимів. І не має значення, що це за окупант - німецько-фашистський, чи російсько-комуністичний. Є злочини скоєні, наприклад, націонал-соціалістами, інтернаціонал-соціалістами ж скоєні злочини вже кваліфікуються як злочини проти людства.


Історична довідка: Комуністичний тоталітаризм засуджений в Резолюціях ПАРЄ ''Про злочини комунізму та потребу їх засудження'' 2006 року, ''Возз’єднання розділеної Європи'' 2009 року, Резолюції Європарламенту ''Про європейську свідомість і тоталітаризм'' 2009 року, Празькій декларації ''Про європейську свідомість та комунізм'' 2008 року. 2 квітня 2009 більшістю голосів Європарламентом затвердив Європейський день пам'яті жертв сталінізму і нацизму.


Найчастіше в розмові допускають знецінюючі та емоційні висловлювання штибу “понаїхало тут”, "депортувати", "чурбаки", "як розпався совок розпадається й Кацапстан" тощо.


Цікаво, що побажання УР про депортацію цілком збігаються з прагненням офіційної Москви хоч якось заткнути “демографічну діру” в Східній Росії, утворену переважаючою кількістю натуралізованих емігрантів-китайців.


2. "Прозрілі".

"Східняки" зазвичай.

З безумовною капітуляцією й розгромом СРСР отримали інформацію про реальний стан справ із правами людини й про Голодомор. Дізналися про розкуркулення, ГУЛАГ, замордованих родичів, втрачену спадщину. Це стало відомо завдяки відкриттю архівів таємної поліції КДБ.


Історична довідка: Голодомор – тотальний, спланований й організований окупантами штучний голод 1932–1933 років, що умертвив кожного третього українця на території окупованої України й Кубані та низки областей сучасної РФ й Білорусі (етнічні українські території), за винятком Криму і земель, окупованих Румунією та Польщею, щоб знищити український рух Опору. Десятки країн світу визнали Голодомор геноцидом українського народу. У 20-х роках минулого століття українців налічувалось близько 80 мільйонів, на сьогодні – близько 37 мільйонів.


Почалося поширення історичної правди всупереч спробам переписати історію. Такий феномен полягає в тому, що навіть мешканці Центральної й Правобережної України (де найбільше лютував Голодомор), що вважаються неукраїномовними, починають допускати расистські висловлювання.


Конструктивні, рішучі, хороші організатори. Прихильники лінчування жовтого росіянина, що чіпляється до білої українки. Викривають і борються проти неоазіатів.


Висловлюються: ''Іду, бачу.... Зараз же не 1991-й рік, треба покарати!''.


3. Шляхта.

Дуже нечисельний тип. Це не те, геральдично сумнівне, дворянство московитів, що перебралося на землі Русі, загарбані Московією. Це саме ті, шляхетні, прямі нащадки Київських Князів, Гетьманів, що ведуть свій родовід із незапам’ятних часів. Навіть зберегли документи, що доводять їхню "блакитну кров".

У повсякденному житті послуговуються гаслом: "Київ мати міст руських" а не "русскіх"! Простіше кажучи цей вираз означає "Київ – метрополія".


Історична довідка: тут вживається термін "московське дворянство" оскільки Московія стала називатися Росією з 1713 року на прохання Петра І, що з політичних мотивів замислив "примазатися" до нашої древньої історії княжої, європейської країни Русь. На противагу Московії, суто азійської, мусульманської країни.

Порівняйте:

Метрополія Рим – колонія Румунія.

Метрополія Русь – колонія Росія.

Метрополія Мала Греція – разом з колоніями Велика Греція.

Метрополія (мала) Британія – разом з колоніями Великобританія.

Метрополія Мала Русь – разом з колоніями Велика Русь.


Висловлюються: про "московських холопів", про стан пра-пра-пра...батьківських "князівств" на територіях, контрольованих нині Москвою, зрозуміло, й про месіанство, зверхність.


Цікаво, що лише два типи УР "Шляхта" й "Колонізатори" схвально можуть відгукуватись про дії Московії, як минулої, так і сучасної. Тут, з певними застереженнями, треба пояснити цей феномен УР, адже в Україні схвально про дії РФ відгукуються лише крайні українофоби, зоологічні україноненависники, печерні антиукраїнці, російські фундаменталісти, що або самі виконували дії на знищення України, убивство українців, або це робили їхні родичі.


Треба розуміти, що УР "Шляхта" й "Колонізатори" схвально відгукуються про Московію тільки і лише як в контексті колишньої колонії Руси-України. Вони вважають що, якби був ''конкурс'' серед країн-метрополій, таких, як Британія, Іспанія, Німеччина, Русь-Україна, Португалія, Франція, на найкращу колонію, то перемогла б країна-метрополія Русь-Україна зі своєю колонією Московією-РФ.


З усіх колишніх колоній, таких, як Бразилія, Індія, Китай, Московія, ПАР, Пакистан, США, УР відразу відкидають США, називаючи її країною англо-саксонських переселенців. Лишається беззаперечним лідером сучасна РФ, що раніше за Індію запустила супутник, підірвала атомну бомбу раніше за Пакистан, все ще має більший вплив за Китай.


Історична довідка: племена кацапів, пращурів сучасних росіян, з’явилися на європейських теренах лише на початку нашої ери, чим і спричинили велике переселення народів з падінням Риму включно. Їх прогнали із-за Уралу китайці, що тоді перебували на піку свого цивілізаційного розвитку.


Ми забрали в них все, що лише можна забрати в колонізованої народності, залишивши їх живими: їхню рідну уйгурську мову – надали псевдослов’янсьий секонхенд (давно вже доведено, що шляхи розвитку української і російської різні, й вони не походять з одного джерела), культуру, частку своєї історії, легенд, билин, культури. Московську писемність створила професура Києво-Могилянської академії на прохання самозванця, Петра 1 Кривавого. Причому в такий спосіб, що неможливо було грамотно писати московською мовою, не знаючи руської (української) мови, на що скаржився ще В.Бєлінський.

Колонізація зайшла настільки далеко, що вони вже вважають себе слов’янами, як і чорні африканці з Французького Алжиру, що говорять і вважають себе вже французами.


Ми насадили їм свою релігію – християнство, адже ще в XV столітті Московія була суто мусульманським улусом, де жінки сиділи в гаремах (теремах), а п’ять разів на день усі москвичі молилися Аллаху. Пост-колонізаційні впливи видно й до сьогодні. Росіяни й досі вважають татарські трійку і самовар, та фінські лапті слов’янськими. Незнищенний у них потяг до суто східної гри шиш-беш. А найгірша в них образа й досі стосується противаги матері: " … твою мать!".


УР пишаються "контрмосковитською спецоперацією" з викорисанням агента впливу "в темну" – це коли агент не знає, що його використовують. Таким агентом виявився самозванець Петро 1 Кривавий. У ті часи всі знали про Роксолану.


Історична довідка: Роксолана – справжнє ім’я Настя Лісовська, дочка греко-католицького священника, родом з Рогатина, нині це Львівська область. Потрапила в турецький полон. Через Кримське ханство була продана до гарему султана Сулеймана 1. Мала великий вплив на нього й османську політику. ВІКІ.


Роксолана прийняла іслам і відвернула турецьку агресію в Європу через Русь-Україну. Велика кількість русинів-українців була серед двору самозванця Петра 1 Кривавого. Тож йому, за прикладом Роксолани, як агенту впливу, було накинуто христянство і європейські цінності. Тому він став останнім обрізаним, але вихрещеним ханом Московії. Мусульманську Московію було відірвано від впливу Сибірсього ханства й Туреччини, охрещено, й переведено на європейський спосіб життя: поголено бороди, жінок випустили з гаремів, кава зранку тощо.


Спецоперацію можна було б названо "Прорубати вікно в Європу". Все це зайшло так далеко, що самозванець Петро 1 Кривавий навіть вкрав нашу історію Руси-України, щоб мати змогу одружитись на європейці. Спецоперацію, звільненням Руси-України від Московської окупації, мав завершити Його Ясновельможність Гетьман Іван Мазепа, проте вона, через прорахунки в політиці, не завершилася успішно.


''Ми їх зліпили з того, що було!': всі УР зі "Шляхти" й "Колонізаторів" погоджуються, що в процесі колонізації нам так і не вдалося відучити кацапів матюкатися й підняти їх настільки, щоб вони перестали проявляти люту азійську жорстокість. Сучасні росіяни, фактично, це наше ж відображення у кривому дзеркалі. Тому — нічого дзеркалу дорікати...


Теж саме УР думають і про племена ляхів, пращурів сучасних поляків, підкорених ще Володарем, Його Високістю, Князем Володимиром Великим.


Вважають, що етнічним білим українцям потрібно законодавчо надати преференції в усіх сферах життя: підприємництво й конкуренція, вибори й політична система, охорона здоров’я й генетичний фонд тощо, порівняно з українцями іншого походження і чужинцями, оскільки здоров’я нації підірвано безперервними геноцидами.


Змагають до того, щоб так само, як німці виплатили гроші євреям, були сплачені гривні на користь українців окупантами, кожен з яких організовував проти нас геноцид: мадярами, німцями, поляками, росіянами, румунами, турками.


4. "Колонізатори".

Обізнані в історії Руси-України. Начитані. Як аргумент наводять той факт, що було підписано Переяславський пакт не між Україною і Росією, а між князівством Московським і князівством... Руським!


Хороші оратори. Знаються на сучасній політичній ситуації. Твердо засвоїли факт, що саме трипільці-рутенці-роксоляни-русичі-русини-українці, колонізували, охрестили і принесли світло цивілізації диким північно-східним околицям Руси й тамтешніми татарським народностям (а також мордві, самоїдам, угро-фінам тощо), що ті платили Руси данину, виконували волю Київського Князя, й взагалі були васалами.


Отже, вони є папуасами, Отже, іншої раси. Отже, є людьми другого сорту.

Українцям подобається усвідомлювати той факт, що їхні пра-пра-пра...прадіди колонізували далеких пращурів сучасних росіян, вони тішаться з того.

Українці знають, що є нащадками колонізаторів, місіонерів, і взагалі є білими людьми.

Українці обговорюють проблеми колонізації Московії й того факту, що нещасних місцевих аборигенів ми так і недоколінізували належно, ось тепер і маємо.


Можуть хоч спросоня назвати справжніх господарів — володарів і повелителів Ростовсько-Суздальських і Московського князівств із 1238 до 1357 року:

1. Хан Батий (Саїн) — (1238—1250)

2. Хан Сартак — (1250—1257)

3. Хан Берке — (1257—1266)

4. Хан Менгу-Тимур — (1266—1282)

5. Хан Туда-Менгу — (1282—1287)

6. Хан Талабуга — (1287—1290)

7. Хан Тохта — (1291—1312)

8. Хан Узбек — (1312—1342)

9. Хан Джанібек — (1342—1357)

що були прабатьками так званої російської державності.

76. Дослідження: чому окупанти-росіяни поводяться, як монголо-татари? 
Аналітичні матеріали політичного психолога 
http://zemlj.blogspot.com/2014/09/76.html

Висловлюються: "Кацапстан", "вони щойно злізли з дерева", "я не ображаю тварин" тощо.


Цікаво, що слово "Кацапстан" вживається, як образа.


Історична довідка: очевидно, не всі знають, що Кацапстан - це перша назва територіального формування, що вживалася ще до назви Московське князівство, Залісна Орда, Мала Татарія й Улус Джорди (Золота Орда).


5. "Панночки".

Проте найбільшими расистами, як на мене, є українки. Судіть самі. Це єдина група, що чітко структурована саме за гендерною ознакою. "Панночки", тобто білі українки, стурбовані тим фактом, що в кожному змішаному шлюбі між білими українками й жовтими росіянами, половина народжених дітей приречені народитися зі вродженою схильністю до смерті через алкоголізм, адже мають "азійський ген". Більше того: українки тричі подумають, продовжувати, чи не продовжувати стосунки з жовтим бой-френдом, адже тут є небезпека небажаної вагітності. За загальними оцінками, кількість змішаних шлюбів в Україні зменшується з кожним роком. До стосунків з чоловіками іншої раси українок підштовхує катастрофічна нестача чоловіків-українців, та їхня незаможність, на тлі вельми багатих статків натуралізованих іноземців.


Чоловіки українці навпаки, не настільки обізнані в законах генетики, тому й не настільки категоричні.


Історична довідка: за весь час, з моменту відновлення української державності, в Україні так і не з’явилося жодного міль’ярдера-українця, жодного! Навіть мільйонерів-українців, і тих нема!


6. "Класичні американські".

Молодь, юнь, студенти, старшокласники, тінейджери, ді-джеї.


Висловлюються: "монголори", "орки", "бвана", "холопи", "сидячі місця тільки для білих" (у маршрутці), "ти, урюк необрізаний" (під час корпоративу, жартома), "гей ти, жовта мавпо, долий но білій людині пива" (в гамірливому пабі, не дуже голосно), "забембала ця албанська" (у комп’ютерному клубі про російськомовний Віндовс), "росмова в iPhone це пошло" – ці жарти завжди мають успіх в їхньому середовищі.


Для повноти картини можна додати зразки сучасної усної народної творчості:


Ставай на боротьбу проти ворогів,

чорних негрів, жовтопиких кацапів та жидів,

За заслуги по попадеш у рай.

Ти – білий! Sieg Heil!


Ваніль з желатином не змішується.


Ішов хахол – насрав на пол,

Ішов кацап – рукою цап!


Працюй кацап - стакан наллямо!


По совдепії ностальгія?

Чемодан+вокзал=Росія!


І, як на мій погляд, просто перлина, про прихований зміст якої я ще багато років тому так і не здогадався, а зрозумілим він став лише під час роботи над цією статею:

- Чим відрізняються українські націоналісти від російських гомосексуалістів?

- Та нічим: ті, й ті, жовто-блакитні!


Що таке "державний" український расизм?

"Державний" український расизм, обґрунтування.

Про нього стало можливим говорити лише віднедавна.

Історична довідка: нинішня Східна Росія — це окуповані раніше території Китаю. Це – вислід Другої опійної війни. На багатьох же китайських мапах їх позначено китайськими.


Тепер офіційну Москву змушують доводити, що ці території є їхніми. Для цього було проведено генетичне дослідження. Встановлено, що понад 90% усіх росіян мають "азійський ген". Тобто належать до жовтої азійської раси, монголоїдів. Носії "азійського гену" відомі вразливістю до такої хімічної сполуки, як С2Н5ОН. Це хімічна формула етилового спирту, алкоголю. При вживанні залежність розвивається майже миттєво.

Проте спирт – не єдина хімічна речовина, що негативно впливає на носіїв "азійського гену". Саме тому, наприклад, в Японії дію всіх імпортних медичних препаратів обов’язково перевіряють на етнічних японцях, оскільки один і той самий медичний препарат може по-різному діяти на білу людину й на жовту людину.

Подібні перевірки американці вважають проявом жовтого японського расизму.

І наполягають, що вони не потрібні.


Історична довідка: але американці чомусь забувають, що саме в США в роки холодної війни створювалася так звана "етнічна", або "расова" зброя. Різновид хімічної зброї. Де бойова речовина була б нешкідливою для білих американців і європейців та смертельною для жовтих китайців і росіян.


На противагу Японії, подібних перевірок в Україні не ведеться. Саме цим і пояснюється висока смертність громадян України в операційних, травмпунктах, лікарнях. Відтак не перевірені на жовтих росіянах ліки дають як білим українцям, так і жовтим росіянам.


Це – порушення прав людини.


Вони мають право подати позов проти українського Уряду до Європейського суду з захисту прав людини в Страсбурзі.

За статтями 2, 3, 14.

Їх повний виклад:

Стаття 2

Право на життя

1. Право кожного на життя охороняється законом. Нікого не може бути умисно позбавлено життя інакше ніж на виконання смертного вироку суду, винесеного після визнання його винним у вчиненні злочину, за який закон передбачає таке покарання.

2. Позбавлення життя не розглядається як таке, що вчинене на порушення цієї статті, якщо воно є наслідком виключно необхідного застосування сили:

a) для захисту будь-якої особи від незаконного насильства;

b) для здійснення законного арешту або для запобігання втечі особи, яку законно тримають під вартою;

c) при вчиненні правомірних дій для придушення заворушення або повстання.

Стаття 3

Заборона катування

Нікого не може бути піддано катуванню або нелюдському чи такому, що принижує гідність, поводженню або покаранню.

Стаття 14

Заборона дискримінації

Користування правами та свободами, визнаними в цій Конвенції, має бути забезпечене без дискримінації за будь-якою ознакою – статі, раси, кольору шкіри, мови, релігії, політичних чи інших переконань, національного чи соціального походження, належності до національних меншин, майнового стану, народження, або за іншою ознакою.


історична довідка: кожен медичний препарат повинен мати застереження як у цьому прикладі.

“Лізотіазид.

Расова приналежність.

Інгібітори АПФ можуть викликати більш виражений ангіоневротичний набряк у пацієнтів негроїдної раса, ніж у хворих європеоїдної раси".


Які витоки УР?

Український расизм має яскраво виражений захисний, оборонний характер проти постмосковської окупації. Найважливішою причиною існування УР є той факт, що "зло залишилося непокараним".

Фраза "зло залишилося непокараним" означає, що злочини московських окупантів упродовж усіх століть окупації ними нашої Батьківщини не отримали належної оцінки на загальнодержавному рівні.

Що Україною керують не українці.

Що Україною володіють не українці.

Що Україною керують і володіють антиукраїнці.

Україною вільно гуляють колишні вертухаї, що в концтаборах ГУЛАГУ стерегли й вбивали українських патріотів. А Україна їм виплачує персональні пенсії.


На українській землі добре живуть колишні карателі, співробітники "стрибків".


Історична довідка: "стрибки" – провокативні зондеркоманди НКВС, що, перебравшись в однострої воїнів УПА чинили страшні злочини, щоб скинути провину за них на бендерівців. А Україна їм виплачує пенсії від КДБ.


Смачно їдять причетні до організації Голодомору в Україні і на Кубані.


Добре п’ють адвокати, що гноїли шістдесятників у в’язницях окупантів.

Солодко сплять особи, які сміють на українській землі встановлювати пам’ятники негідникам, що протягом століть окупації влаштували геноцид українців.

Непогано себе чухають натуралізовані емігранти що, отримавши наше громадянство, народними депутатами Верховної Ради України як фізично, так і духовно, продовжують вбивати українців.

Доки "зло залишилося непокараним", воно служитиме живильним субстратом стрімко зростаючої кількості українських расистів.

На другому місці – розпалювачі міжрасової ворожнечі в Україні.


Цікаво, що найукраїножерливіший закон запропонували, за єдинодушною оцінкою українок, "двійко найкрасивіших" (в лапках) нардепів!


Які заходи вживає Президент України Віктор Янукович, щоб зупинити стрімке зростання українського расизму?

"Ці руки... завжди крали!" Президент України Віктор Янукович має кримінальне минуле й антиукраїнські погляди. З приходом до влади тотально криміналізує економіку, зросійщує ЗМІ, гілки влади. Він влаштовує етнічну чистку: виганяє українців із ключових посад у країні.

Відбувається підміна понять: Україну репрезентують не українці, Україною керують не українці.

Україну репрезентують і керують натуралізовані емігранти-росіяни в інтересах емігрантів і, зрозуміло, офіційної Москви.

Конфлікт європейської культури з азійською означає прірву в поглядах на чесноти, традиції, звичаєве право, етику, права людини тощо.


Які заходи вживає українська влада, щоб зупинити стрімке зростання українського расизму?

Органи влади України на 2/3 складаються з українофобів, що сповідують яскраво виражений жовтий російський расизм. Вони ж здебільшого є антигендерниками, антисіоністами й гомофобами, оскільки мають кримінальну культуру, а дехто й минуле. Ось кілька прикладів:


Депутат Луганської обласної ради Родіон Мірошник вважає, що, якщо українською мовою вчити своїх дітей, то "позбавляємо їх всього й ростимо недорасу".


Міністр освіти й науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник не визнає українців народом у сучасному розумінні: більшу частину з них він називає "малоросами" – складовою частиною російського народу ("єдиної великої російської нації"), мешканців Галичини він не відносить до українців, вважаючи їх ворогами народу "великоросів", "малоросів" і "білорусів", що "повинні покинути якщо не Україну, то у всякому разі її владні структури".


Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі телеканалу ICTV заявив, що не вважає українською мовою діалекти, якими говорять на Львівщині та Галичині.


Антисіонізм: членкиня ''Партії регіонів'' Інна Богословська 2 листопада 2012 року у прямому ефірі Національної телерадіокомпанії України в програмі «Шустер Live» прямо звинуватила євреїв та німецьку інтелігенцію у приведенні Адольфа Шикльгрубера до влади: ''До речі, Гітлера привели євреї та інтелігенція до влади. Так воно і є, а після того їх першими знищили…''.


Це все одно, що, наприклад, Європарламент на 2/3 складався б із ворогів об’єднаної Європи, а Кнессет Ізраїлю на 2/3 складався б з антисіоністів. Той, хто читає цю статтю в англійському перекладі, може подумати, що все це неймовірно, такого просто не може бути в суверенній країні. Проте все викладене вище, є задокументованими фактами. І таких фактів тисячі й тисячі.


Історична довідка: всього, за час окупації Руси-України Кацапстаном-Московією-СРСР налічується близько 200 указів, циркулярів, постанов тощо для вбивства української мови (лінгвоцид), що є задокументованим доказом антиукраїнської сутності жовтого російського расизму.


Які джерела розпалювання міжрасової ворожнечі в Україні?

Єдиним в Україні джерелом і розпалювачем міжрасової ворожнечі була, є, й залишається офіційна Москва.

Через Ощадбанк РФ, приватні банки, підприємства, фірми й фірмочки, йдуть широким потоком гроші для створення в Україні так званого "русскаґа міра" як системи "промивання мозку".


Історична довідка: "русскай мір" – комплекс заходів спецпропаганди для психологічного зомбування пересічних росіян і, так званих російськомовних. За своїм розмахом, агресивністю й безпринципністю методів перевершує все, що колись було створено міністром рейхспропаганди доктором Геббельсом.

Важкий випадок.


Підтримуються українофобські організації націонал-росіян штибу РНЄ, "Чорноморське козацтво", "Російська національна єдність", сепаратистські "Російська громада Криму" та "Крим із Росією", "Російське радіо", діяльність Маркова, псевдорелігійні організації тощо. Видаються антиукраїнські газети й журнали, ігнорується українське мовне законодавство.

В Одесі ця вакханалія антиукраїнства досягла краю.

Тому нині саме в Одесі концентруються акції жовтих расистів.

Проплачені теле-радіоканали, зокрема центральні, "імпортні" телеведучі, транслюють відверто україножерські сюжети.

Їх упіймали на спробі вбити українську ідентичність методом проведення теле-радіопередач нашою мовою й, одночасно, мовою натуралізованих емігрантів.

Як тут все запущено...


Навіщо офіційній Москві розпалює міжрасову ворожнечу в Україні?

Вбити українців духовно. Аншлюс. Асиміляція.

Не треба тішити себе ілюзіями, це – ретельно сплановане чужинцями й дбайливо профінансоване чужинцями вбивство української нації.

Геноцид, руками п’ятої колони.

Іноземних агентів.


Що білим українським расистам не подобається в жовтих?

Свинство, алкоголізм, брутальність, безкарність, східне нахабство, брудна азійська лайка – мат. І взагалі, коли йдеться про український бізнес то, якщо майже у всіх співробітників шкіра білого кольору й навколо багато симпатичних білих панночок, то у керівництва фірми явно є деякі упередження.


Чи має УР головний центр управління?

Ні, не має.

На відміну від РФ, де расизм плекається й підтримується на державному рівні.


Історична довідка: в РФ регулярно проводяться расистські "російські марші", спонсорується діяльність расистів-чорносотенців. Режим їх навіть охороняє від опозиціонерів. А ось акції опозиціонерів жорстоко придушуються.


Про що говорять, що намагаються довести білі українські расисти?

Білі українські расисти відповідають на головне питання: "Як жовті не дають жити білим українцям?". Це й усе, що є сьогодні українським расизмом.


Історична довідка: у Женевській конвенції, прийнятій 1949 року, йдеться про те, що окуповані народи мають право на будь-які засоби опору.


Чи можуть українські расисти згуртувати українську націю?

Можуть. За певних обставин.

Демократія, націоналізм, патріотизм, ура-патріотизм, і лише нижче, за рівнем усвідомлення, расизм. Постгеноцидна українська нація, життєві сили якої окупанти підірвали Голодомором, вони ж дискредитували саму ідею українського патріотизму, цілком спроможна, на "останньому диханні" об’єднатися на основі тієї простої ідеї, що в українському суспільстві й досі популярно і престижно називатися білою людиною й, на противагу, не популярно називатися азіятом, жовтим.


Цікаво, що на тлі чисельних правозахисних заходів прав політув'язнених, прав людини, спостерігається майже повна мовчанка у площині боротьби з расизмом. Чи, можливо, навіть звичайна антирасистська пропаганда вже спроможна "розбудити" націю? Адже витоки й джерела українського расизму зовсім інші ніж у, власне, "класичного" американського.


Історична довідка: расизм був об'єднавчою державною політикою, наприклад, у США на певному історичному етапі їх розвитку чи в ПАР, де расизм став причиною згуртування націй. Проте американцям вистачило політичної волі своєчасно відмовитися, в подальшому, від цього згубного шляху розвитку, а південноафриканцям – ні, що їх і згубило.


Які акції проводять на сьогодні білі українські расисти?

Вони не проводять жодних акцій, позаяк ще не організовані. Стрімке зростання відбувається на побутовому, "кухонному" рівні. Проте у всеукраїнському масштабі. Активність УР можна помітити в мережі.

Роботи української секції КуКлуксКлану не відзначено. Статистика МВС, судів, за весь час, з моменту відновлення державності України, не зафіксувала жодного Суду Лінча над жовтими росіянами.


Чи справді білі українські расисти настільки жахливі, як їх описують ЗМІ цивілізованих країн, РФ?

Ні. Це злочини жовтих російських расистів. Оскільки вони мають українське громадянство й зовні бувають схожими на українців, а расова приналежність злочинців, у порушення прав людини, в Україні не зазначається.


Історична довідка: типовим фактом є справа Фемі.


Як живеться жовтим росіянам серед білих?

Чудово! Сіли на шию білих і звісили ноги. Це вони до нас прийшли з ордами Чінгізхана. Не ми до них. Вони в нас в гостях.

Як так сталося? Спосіб життя й "панятія" жовтих росіян є чужими світогляду білих. Вони по злочинному безчесні. Це є рабська психологія екс-холопів. Ми ж болісно справедливі. Тому скидання цих захребетників буде болісною (для азіятів), зате шляхетною (для нас) справою.


Що потрібно зробити, щоб зупинити стрімке зростання кількості білих українських расистів?

- Злочини азіатів упродовж всього часу окупації ними нашої Батьківщини мають отримати належну оцінку на загальнодержавному рівні.

- Викинути з України будь-який вплив неоазіатів офіційної Москви, що займається розпалюванням міжрасової ворожнечі в Україні, а антиукраїнців зі влади.

- Припинити фінансування антиукраїнських організацій російських фундаменталістів, неоазійських бандформувань антиукраїнського толку.

- Закрити український інформаційний простір для українофобських ЗМІ націонал-росіян РНЄ тощо.

- Запровадити Європейську мовну хартію.

- Повернутися до єдиної помісної християнської церкви.

- Повернути українську мову в усі сфери освіти, культури, бізнесу, політики й дотримуватися мовного законодавства настільки жорстко як, наприклад, у Франції, чи в тій же РФ.


Висновки, перспективні заходи:

- Такий перебіг подій підтверджує те, що "Помаранчева революція-2" набуває рис руху Опору постокупаційному антиукраїнському режиму, де расизм виступає складовою його частиною, захистом від етнічних чисток (на кшталт колишньої Югославії).

- Повернути до внутрішньоукраїнських документів графу "національність", запровадити "расова приналежність".

- Внести зміни до відповідного законодавства.

-Зобов’язати міжнародні транснаціональні корпорації типу Google AdWords тощо дотримуватися расових прав білих українців.

- Провести міжнародну конференцію з питань расової просвіти.

- Створити постійну комісію з питань протидії расової дискримінації.

- У жодному разі не замовчувати проблему, а проводити активну роботу з роз'яснення: що таке расизм, хто такі білі українці, хто такі жовті росіяни тощо.


 Ми змагаємо отримати грант для захисту етнічних прав колишніх тубільців з васалів, домініонів і колоній імперії Київська Русь, примусово колонізованих, ослов'янених та охрещених, на кшталт Московського князівства тощо, натуралізованих жовтих українців азійського походження, так і корінних мешканців метрополії, білих українців, відповідно до Декларації прав людини ООН, Євроконвенції, з метою подолати наслідки київського колоніалізму.


У стислому форматі цієї статті пропонується класифікація українського расизму, подаються витоки й називаються справжні розпалювачі українського расизму. Відстежуються тенденції розвитку. Пропонується термінологія. Зроблено висновки. Розроблено способи зупинити швидке зростання українського расизму. Для подальшого дослідження теми необхідні гранти й фінансування.

Стаття є підсумком понад восьмирічних спостережень та аналітики автора.

Немає коментарів:

Дописати коментар