1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

15. Проблеми дезомбування росіян. Аналітичні матеріали політтехнолога 

У перешій частині "Проблеми зомбування росіян" я розглянув суто технологічні аспекти створення сучасних громадян РФ. У цій другій частині подаються роздуми над тим, як все це пороблене відробити й зробити з них відносно нормальних людей. 
Матеріал подано суто тезово. 

ПЛАН
1. Передмова. Про здібності українців, як потенційних просвітлювачів та дезомбуваторів. 
2. Типовий приклад замовчування, як способу промивання російського моцку — сексінструктори.
3. Ерегований член партії.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

4. Кіндер-сюрприз. 
5. Характеристика самих зомбувальників.
6. Як нам, українцям, облаштувати Росію?
7. Перший етап впливу.
8. Другий етап впливу.
9. Оптимістичне закінчення. 

1. Передмова. Про здібності українців, як потенційних просвітлювачів та дезомбуваторів.

Великою помилкою є зображати українців-русичів такими собі миролюбними гречкосіятелями й шароварно-пісенними салоспоживачами. То є брехнею та зухвалим наклепом на всьо прогресивне людство, придумане українськими буржуазними націоналістами, щоб уникнути компенсаційних виплат поневоленим народам і заколисати світову громадськість істинними масштабами агресивності української нації. Вся історія якої суцільно складається з одних безперервних широкомсштабних бойових операцій від Каспію до першого взяття Дьюнкерка, й від Балтики до Малої Азії.
Причому під управлінням керівників князів-гетьманів майже всіх поголовно з паранормальними здібностями, рівними яким немає аналогів у світовій історії, навіть у тибетців і нінзей! І Ці здібності вони особливо й не соромилися застосовувати щоб виграти битви. І, традиційно, завжди воюючи проти завжди чисельно переважаючого супротивника й завжди успішно знищуючи його!
І дійсно - з чого б зто у нас на Русі так ставляться до ляхів, жидів, кацапів і бусурман? Дуже цікава історична деталь - тільки з литвинами у русичів немає ворожнечі. І Київські Князі й Литвинські Канцлери (литвини від слова Литва - це сучасні білоруси) спільно громили агресорів.
Уважно читаючи Т. Шевченка виявляємо такі споконвіку притаманні нам і що вже давно стали традиційними й освячені тисячоліттями цілком консервативні способи поводження з недругами. 
Цитую: ляхів-колоти, москлів-вішати, бусурман-рубати (голови), жидів-топити. 
Саме так - дивіться, не переплутайте! Інакше що про нас подумають сусіди?

2. Типовий приклад замовчування, як способу промивання російського моцку — сексінструктори.
Так чому росіяни так не люблять, коли їх тикають писком в їх же власносракове накакане лайно? Навіть спроби їм донести їхню справжню історію ідентифікуються як агресія проти них! 
Товариші! Давайте проявимо пильність! Ми не будемо піддаватися на провокації загниваючого капіталізму!
Що у нас є? Є чистий, благородний і майже незайманий імідж великоросійської історії, як ніжною і милої дівчини, що є незайманою лише тому, що посилено відмивається підгодованими істориками й насаджуваний брехливими блокбастерами штибу "Гардемарини-вперед!". І на замовлення КДБ - кінокомедій про 2 СВ та низка побутового фентезі про Жовтневий переворот і стогони про до його період.
Ми не будемо пускати все на волю випадку. Давайте розберемося!
Як пише у своєму дослідженні "Психопатологія героїчного минулого і майбутні покоління" М.Решетніков, у 1992 році на Берлінському кінофестивалі було представлено документальний фільм і свідчення очевидців про те, як у 1945 році солдати окупаційної Радянської Армії згвалтували понад 2 млн. жінок у Польщі та Німеччині.
Деякі свідки, яким було тоді по 15-16 років, були згвалтовані по 100 разів. Згідно з опублікованими матеріалами, відразу після наруги росіяни розстрілювали деяких дівчаток, щоб не потрапити під трибунал.
Англійський історик Ентоні Бівор написав книгу, присвячену Другій Світовій війні, в якій він стверджує, що на початку 1945 року солдати радянської армії на території Німеччини згвалтували два мільйони німецьких жінок, повідомляє InfoNews з посиланням на BBC News.
Посилаючись на російські та німецькі архіви, автор стверджує, що тільки в одному Берліні червоноармійці згвалтували 130 тис. жінок, з яких 10 тис. після цього наклали на себе руки.
А давайте запитаємо якось про це знайомого ветерана й здивуємося його хворобливій реакції.
Ветерани, героїчні зламники "волохатих сейфів" - низький Вам уклін в пояс до землі за Вашу Велику Перемогу!
Ніхто не забутий! Ніщо не забуто!

3. Ерегований член партії.

- У боротьбі за справу комуністичної партії Радянського Союзу й Всесоюзного ленінського комуністичного союзу молоді - будьте готові!
- Завжди готові!
Розповідаючи про свої славні подвиги й повсякденні справи, комсомольські та партійні ватажки назавжди забули про те, як насправді залучалася молодь у свої ряди борців за світле майбутнє. У той час, коли в ріденьких комсомольських лавах налічувалося не більше 20,000 осіб на всю неосяжну країну, було прийнято 1-й Статут РКСМ, де був пункт такого змісту: «Кожна комсомолка зобов'язана віддатися будь-якому комсомольцю на першу вимогу, якщо він регулярно сплачує членські внески та займається громадською діяльністю». Положення діяло до 1929 року, коли була прийнята друга редакція цього Статуту. Параграф про злягання вилучили.

«ЖІНКА - ! НЕ ЛЮДИНА» На сторінки радянської преси потрапив й інший злочин, не менш жахливий. І ці звірячі злочини змушували владу шукати шляхи вирішення нею самою породженої проблеми. У 1927 році в Ленінграді на пляжі біля Петропавловської фортеці тринадцять учнів ФЗУ при Балтійському заводі після суперечок про терміни торжества комунізму в усьому світі по-звірячому згвалтували трьох дівчат. Суд у цій справі став показовим, та й то тільки тому, що одна бідолаха померла від тілесних ушкоджень, а в іншої потерпілої батько виявився видатним партійним діячем. У ході слідства з'ясувалося, що один із злочинців Федір Соловцов - комсомольський активіст, уже давно славився сексуальними перемогами. Низькорослий хлопець з поїденим віспою обличчям, мав вісім постійних інтимних партнерок в своїй комсомольській ланці, примушуючи їх до сексу.
Якщо дівчата відмовлялися сприяти «впровадженню революційної пролетарської моралі», він тут же знаходив важелі впливу: то обіцяв виключити з комсомолу, то погрожував позбавленням місця в гуртожитку, то збирався розповсюдити мерзенну чутку про її непролетарське походження тощо. І виконував свої обіцянки. Ну а в деяких випадках комсомольський активіст просто дарував об'єкту похоті пару дефіцитних фільдеперсових панчіх. Подібне стало нормою поведінки в радянському суспільстві, комсомольські та партійні вожді завжди бачили в жінках лише сексуальний об'єкт. Так було до кінця ХХ століття, і в сьогоднішньому пострадянському суспільстві понівечене внутрішнє «я» жінки не може оговтатися від каліцтва, завданого їй комуністичною мораллю. Суспільство, де людські норми моралі підміняються гаслами, приречене на огидне й смердюче розкладання. Радянський Союз чекала доля трупа, що розкладається, розповзається на частини.
І він таки да, а розпався й Російська Федерація розпадається теж.

4. Кіндер-сюрприз.

"Воювати не числом, а вмінням!" (Фельдмаршал Суворов).
Нагадаю, що 1794 року самозванка, що не отримала дозволу на престол від Русі, Катерина II, щоб остаточно ліквідувати державність Польщі та Великого Князівства Литовського і Руського (тобто Білорусі), вводить окупаційні війська, керовані Суворовим. Місцеве населення зазнавало масових страт, як під час окупації Гітлера. Суворов нещадно вбивав білоруських партизанів, всюди по шляху проходження бандитів Суворова залишалися вервечки шибениць з повішеними білорусами. Кульмінація різанини настала в передмісті Варшави, куди відступили польсько-білоруські повстанці. Там карателі вирізали все населення, супроводжуючи погром масовими згвалтуваннями й катуваннями, а заради залякування стали носити на піках і багнетах трупики мертвих немовлят. Це, треба так розуміти, що творці храму-пам'ятника називають «Суворовською духовною спадщиною»: носити на багнетах мертвих християнських немовлят. Велике духовне й богоугодне діло! Правда є маленька, але важлива деталь: злочини московитів з усіх сил намагалися приховати. У жодному художньому творі, у жодному фільмі не було образу «чудо-богатиря» (бойовика бандформувань Суворова), що йде Варшавою з польським немовлям на багнеті. За часів покійного СРСР сам факт погрому не згадується у жодному навчальному або довідковому посібнику. Московські варвари показали себе як азіати, вломилися до Європи і затіяли «м'ясо білих братів смажити», - так, здається, у Блока?

Але РПЦ ФСБ хоче Алєксашку Суворова канонізувати - тобто зарахувати до лику святих. 
А давайте разом подивимось як це було б на Страшному Суді: приходить Суворов до Бога.
-так, так, подивимось, що тут у нас... А! Суворов! Той що черниць християнських гвалтував?
-Так, він самий, фельдмаршал я,- підтверджує.
-Той, що носити на багнетах мертвих християнських немовлят наказав? Ох і розсмішив! Немовлят, та на багнети! У Рай його!
-То як же це можна, Господи? - Обурюються Святі Апостоли Петро і Павло - у нього руки по лікоть у християнській крові! 
- А що, можна! - Відповідає Господь Бог. - Вони он скоро Леніна й Сталіна до лику святих зараховувати будуть, а ті вааще сотню мільйонів замордували. Я  його в Рай КАЦАПСЬКИЙ послаю, а не в наш!

5. Характеристика самих зомбувальників.

"... Просралі такю страну...!" - саме так ми чуємо завивання московських муедзинів від політики. І справді - а давайте задамо собі питання: як цивілізоване людство в усьому світі оцінює свої успішні дії з приводу чергового поділу СРСР і на яке, по горло заглотнувши наживку ведеться РФ? 
Лузери - невдахи - лохи - мудозвони - нездатні до державотворення - 2 сорт - 3 сорт - 4 сорт -....Карочє перший етап дерибану "Цитадельки зла" успішно проведено й створено ну просто ідеальні передумови для другого!
А саме:
1. Репресивний ГБшний режим, його функціонери вирвалися з ницості азійської тваринної споконвічності й пізнали п'янкий смак вільної цивілізації - тобто виявляється що, як добре жити, це ще не все, а жити добре ще краще! У них навіть штатний ГБшник, відповідальний за релігію КІРІЛЛ не вважає за можливе носити годинник дешевший за 30.000$.

2. Їхні вожді - страшенно далекі вони від народу грошима - доларами, їх вже ну дуже багато й лежать вони за кордонами Кацапстану, звичками - теніс, Коко Шанель, Кока-Кола, раут, менше ніж завжди сякаються в фіранку, дітьми - Оксфорд, мовою - англійська, якось менше матюкаються, Бітлз, комп'ютер, інтернет, замашками - посмішками хоч і силуваними, проте вже спілкуються, замість важкого з ненавистю погляду в спину і тут же підозрілого стуку куди треба, жінками - їх може й не люблять, проте ще сяк-так терплять, а не бабу е....ть.

3. Режим не авторитарний і навіть не хунта фашистська, а гірше не придумаеш - стрьомний ГБшно-злодійський, в постійній готовності до блискавичного шухеру й драпу - прямо як Яйцевінкович і Сєрьйоґа Підрахуй після перемоги Помаранчевої революції.

4. Тиск режиму на простого росіянина в бік тотального ссучування всього населення й тиску по всіх параметрах на всіх і вся.
І ще кілька підсистемних деталей.
А найближчі сусіди дивляться: ага! Посипався концтабір! Так ми допоможемо! Раз-два, взяли! Зруйновано непорушний! І ще раз! І ще разок! І не хочуть мати справ з невдахами й доларів не інвестують багато - все одно у них дефолти, скоро наше все буде й так, навіщо напружуватися...?

6. Як нам, українцям, облаштувати Росію?
Ох, і на які лишень дурниці не здатна московська спецпропаганда! 7 листопада на параді, це ж додуматися треба! Показали княжу дружину з Києва - кольчуга, шолом і тощо. Що регулярно вдиралися до Московії та ін. колоній щоб розвести на бабки (типу податки не платять Русі) і щоб перетрушувати - з метою вдосконалення управління, і претрахувати - з метою поліпшення породи добірним слов'янським генетичним матеріалом. Замість того, щоб показати героя-батира да на низькорослому арабському жеребці, да в обшитій хутром тюбєтєйці над вузькими очима, а в них - відданість Аллаху, да з якимось відомим татарським прізвищем типу Кутузов, так ці недоучки пропагандисти показують завзяту бригаду позашлюбного (опального або не престолонаслідувача) синка якого-небудь київського князя - золоту молодь того часу, що прибули з візитом до колонії з рекетирською і колонізаторської (за сумісництвом) місією - тільки б утекти подалі від крутого вдачею татуся - Князя всія Русі! 
От сміхота! 
Прямо як в тому анекдоті:
"Тільки в Америці можна народитися бідним чорношкірим хлопчиком, а померти багатою білою жінкою!". (Для певного контингенту, хто не зрозумів пояснюю - це про Майкла Джексона) Зі жовтошкірих і розкосих азіатів росіян намагаються зробити білих слов'ян навіть не переробляючи а просто вбиваючи у голову! Розумію що смішно, але це наша робота - ми силою їм нав'язали і нашу культуру й релігію і частину історії й епосу народного! Втім історичні аналогії є - Румунія і Молдова - колонії Риму - до цих пір носять його назву і мову. Як і Росія - наша назва і нав'язана мова. У той час як споконвічний росіянин повинен був важко з ненавистю поглянути в спину, брудно обматюкати ГБшників і патріотично заверещати - «Ла ілляхі іль ілляху Мухаммадун расуллю Люіс Ллях», тобто «Нема Бога крім Аллаха, і Мухамед пророк його». А там дивишся - А вони вже й нашу вишиванку носять і українською з чернігівським акцентом говорять !!??!!:-)

7. Перший етап впливу.
Особливо цікавий ефект можна спостерігати у натуралізованих емігрантів, мешканців південного сходу України, чи навіть Києва. Там окупанти організували найжорстокіший Голодомор, де вимирали цілі повіти. На спорожніле від українців місце масово переселялися мешканці з російських губерній. Від звуків української мови вони спочатку ціпеніють, потім так криво всміхаються і не сміливо так питають: "А откудова ві к нам прієхалі?". У них в голові не вкладається, що на світі мешкають, як виявляється, українці, а мешкають вони на українській землі. 
Зняти репресивні алкогольно-кримінальні установки вкрай важко, проте можливо. Для цього треба виконати кілька умов:
- вирвати зомбованого зі звичного мозковправного середовища;
- обмежити контакти з соплемінниками;
- помістити в одну з високорозвинених цивілізованих країн;
- зомбований має добре знати мову країни перебування;
- зомбований має сам прагнути отримати громадянство цієї країни;

8. Другий етап впливу.
І тоді відбуваються дивовижні речі. Росіянин з власної волі долає чисельні перепони на шляху до омріяного громадянства, а знання мови й обмеження контактів з колишніми співгромадянами й повне усунення зомбуючих впливів дозволяє неофіту активно асимілюватися й отримувати та засвоювати нову інформацію. І тоді йдуть геть усілякі брехливі дані, безсенсовними стають усілякі підтасовки та підміни понять московськими толіттехнологами. Навіть простий виїзд росіянина з РФ на відпочинок до Туреччини сильно впливає на його світогляд.

9. Оптимістичне закінчення.
1 грудня 1991, в неділю відбулися президентські вибори одночасно з референдумом про відновлення державності України. Навіть Крим, Південь і Схід України, де традиційно були сильні антиукраїнські настрої, проголосували за вихід України зі складу СРСР. Не кажучи вже про західні області. Якщо «великою трагедією» називають знищення рабовласницького держави, яке одіозно нещадно і нахабно убивало робітників і селян, в якому окупанти тримали людей безправними й напівголодним, використовувало його у війнах як гарматне м'ясо - це важко зрозуміти. За роки влади КПSS втрачено понад 100.000.000 людей. За розрахунками демографів, складися історія інакше, населення в 1990 році склало б 529 млн. осіб. У 1991 році населення СРСР становило 290.325.000 чоловік. Мало того, за концепцією самого СРСР - це абсолютно злочинна держава, бо при владі в ній завжди перебували лише одні злочинці і зрадники (крім товариша Леніна). 
Сталін вбив Троцького, Хрущов назвав Сталіна схильним до насильства психом, Брежнєв повалив Хрущова, що «дорвався до влади як неосвічений мужик», а Горбачов вважає період влади Брежнєва «періодом застою».
СРСР зник просто й буденно. 
Просто й буденно зникає Російська Федерація.
І ми в цій благородній справі активно і з любов'ю допомагаємо. А ось тепер, на підставі усього вищевикладеного мною, ми зробимо висновок - не потрібно змішувати дії режиму й обдурених ним простих росіян, що не поділяють весь цей ужасть! 
Завдання росіян - зробити Революцію за зразком Помаранчевої і вбити режим поки він не вбив Росію.
Шанс є, він скромний, не буду приховувати, але все таки він є. 
- Питання є?
- Питань немає!
Ближче до справи!

Немає коментарів:

Дописати коментар