1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

13. Проблеми вбивства білоруської нації. Аналітичні матеріали політтехнолога

Проблемами промиванням мозку натовпу завжди переймалися вожді всіх часів і народів. Політична пропаганда є основою самого існування колишньої колонії Руси-України, сучасної Російської Федерації. У цьому методичному посібнику детально описано аспекти організації політагітпромпропаганди по-московськи в Білорусі. 


Пропонується класифікація етапів впливів, подається аналіз суто технічних аспектів, викриваються перейняття спеціфічних прийомів впливу властивих і розроблених ще НКВС.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Аналітичні матеріали політтехнологій пригодяться як професійним українським політтехнологам, керівникам українських партій та рухів, телерадіоканалів, періодичних видань, вищому керівництву української держави (проукраїнського Президента і його команди), міжнародним дипломатичним службам, так і широкому загалу небайдужих українських читачів, що власними свідомими поглядами й зусиллями рухають Україну до свободи.

Це третя робота автора з окресленої проблематики. 
Перша: "Проблеми зомбування росіян. Аналітичні матеріали політтехнолога".
Друга: "Проблеми промивання мозку українцям. Аналітичні матеріали політтехнолога".

План.

1. Вступ. НАГАДУВАЛЬНИК МОСКОВСЬКОГО ПОЛІТТЕХНОЛОГА ЗІ ВБИВСТВА БІЛОРУСЬКОЇ НАЦІЇ. 
2. Солнце светит в лєвий глаз - значит єдєм на Кавказ. Солнце свєтит прямо в жопу - значит едем ми в Європу!
3. Наколка - друг чєкіста. 
4. Білоруське УНА-УНСО. 
5. Ето єсть наш послєдній і рєшитєльний бой!
6. Аншлюс - нове слово в словничку московських політтехнологів.
7. Білий, чорний, червоний, синій. 
8. Партія снайперів.

1. Вступ. НАГАДУВАЛЬНИК МОСКОВСЬКОГО ПОЛІТТЕХНОЛОГА ЗІ ВБИВСТВА БІЛОРУСЬКОЇ НАЦІЇ

Використані в Білорусі прийоми стали вже давно класичними для застосування в умовах необмеженої диктатури. 
Давайте разом відтворимо нагадувальник московських політтехнологів, яким вони, безсумнівно, користувалися в процесі убивства білоруської нації, щоб бува чого не забути. 

НАГАДУВАЛЬНИК МОСКОВСЬКОГО ПОЛІТТЕХНОЛОГА ЗІ ВБИВСТВА БІЛОРУСЬКОЇ НАЦІЇ.
Найпершим кроком треба  розгромити всі фінансові джерела опору віднявши чи збанкрутувавши методом прийняття певних законів фірми і заводи опозиції. 
Виконано!
Перевербувати чи посадити справжніх лідерів. 
Виконано!
Викрасти, катувати і розстріляти патріотів безслідно по типу Г.Гонгадзе. 
Виконано!
Витіснити білоруську мову з дитсадків, шкіл, ВИШів, з музики, літератури, мистецтва і виробництва і замінити її мовою емігрантів-росіян.
Виконано!
Помічених у вихованні дітей і спілкуванні між собою білоруською та у носінні  білоруського національного одягу й символіки залякувати, звільняти з роботи. 
Виконано!
Білоруських літераторів, музикантів, інтелігнцію тероризувати і звинувачувати в націоналізмі (хоча звинуватити людину в націоналізмі це все одно, що звинувати в житті, проте це не є проблемою для політтехнологів-язіятів). 
Виконано!
В усіх ЗМІ (TV, радіо, газети-журнали) все тільки російське і нічого білоруського. 
Перевиконано!

Для тих українців, що страждають на важку форму даунізму, кретинізму, розсіяного склерозу, енурез, просто тупих, чи котрим забагато сцяли у вуха азіяти-політтехнологи, що власне однаково, повторюю: спостерігачами вже зафіксовано появу елементів виконання перших кроків нагадувальника з убивства білоруської нації адаптованого до українських умов.

Для того малюка, що виростав у неповних сім'х, з мачухою, вітчимом, у дитбудинку, хто був обділений батьківською ласкою але наділений золотухою, холодною цементною долівкою, кедами взимку, для тієї дитинки, до якої ставилися з байдужістю чи побоями з образами повторюю: вони, погані, вже тут! Ось вони вже віднімають твою іграшку (ляльку, цукерку, їжу, маму, татка), твою дитинку (і мертву і живу і не народжену). 
Моя ти лагідно й скривджено дитинко!
Треба робити щось щоб захиститися.  
Роби це зараз!

2. Солнце светит в лєвий глаз - значит єдєм на Кавказ. Солнце свєтит прямо в жопу - значит едем ми в Європу!

Панове!
Сподіваюсь, ніхто тут не ведеться на солодкоголосі завивання московських муедзинів від політтехнології про те, як файнюче буде в СНД, чи в упряжці з Білорусі, Казахстану, РФ й України? 
Сподіваюся, ніхто тут не повірив, що з РФ буде так само добре як і в Євроспільноті?
Сподіваюся, всі знають про концтабори в Чечні де чеченцям відбивали статеві органи, а чеченок гвалтували, щоб ледь не половину Чечні виселити на Сибір а мечеті позачиняти (досвід убивства ОУН-УПА)?
Сподіваюся, всі добре пам'ятають, як в кінці 2СВ вояки Червоної Армії, звитяжні зламники "волохатих сейфів", згвалтували понад 2.000.000 німкеньок на виконання наказу Другого Великого Вождя Й.Джугашвілі "зламати високомірну гордість німецької жінки"?
Сподіваюся, всі пам'ятають, як під час каральних акцій з придушення Польського Повстання у 18 столітті фюрерок азіятів О.Суворов, відомий своїм висловлюванням "воювати не числом а вмінням", за для залякування поляків наказав заколоти й настромити на багнети тисячі мертвих польських немовлят, а РПЦ хоче канонізувати його як святого?
Сподіваюся, цього досить, чи ще навести факти?

115. Промахи військово-політичного керівництва України з початку АТО від нерозуміння суті ворога 

 http://zemlj.blogspot.com/2016/08/115.html

3. Наколка - друг чекіста.

Як керувати великими масами людей? 
Що робити, якщо ці маси вже організовано і вони пруть прямо на тебе? 
А що робити, якщо вони вже рішуче йдуть на штурм? 
У школах і ВИШах такі предмети не викладають. 
Правильна відповідь: їх викладають у закритих школах та ВИШах КДБ. 
Сучасні московські політтехнологи - вірні послідовники технологій управління натовпом ще ЧК-НКВС. Невірних давно вже закопано з перевиконанням плану. І в основі цих технологій лежить настільна книга Другого Великого Вождя Й.Джугашвілі. Автор - Густав Ле Бон "Психологія натовпу". За для більшого розуміння як це застосовується на практиці перечитайте В.Суворова "Остання Республіка". 
Для пересічного читача можу порадити ще раз переглянути телетрансляції про імітацію президентських перегонів в Білорусі. Там чудово видно позитивний досвід побиття й калічення білорусів трійками кримінальних злочинців. Вони б'ють і калічать активістів та швидко втікають, якщо демонстрація велика й рішуча. Або знову б'ють і калічать і тягнуть у "воронки" у переважній більшості випадків. Або ось ще одна помічена форма роботи: у великій кількості змішавшись з демонстрантами, по команді організовано й одночасно йти в іншому напрямку (чи громити щось), завдяки чому у демонстрантів виникає враження, що це їхня ідея, що вони самі вибрали цей напрямок чи цю дію, що й треба поводирям з КДБ. 
Дещо про Білорусь я вже згадував у нарисі 

12. Про активних сябрів, шляхетну УПА, практичну ІРА й басків

http://zemlj.blogspot.com/2014/01/12.html

4. Білоруське УНА- УНСО. 

Феномен УНА-УНСО як показник здоров'я й самоорганізації нації повністю відсутній у сучасній білоруській історії. Нація вже перебувала у надто поганому стані коли її з ентузіазмом взялися добивати емігранти-росіяни. Це говорить про те, що роботи у московських політтехнологів було не бий лежачого, а грошей вони за це взяли шо мама дарагая. 
Знову обманули й збрехали замовнику.  
Халтурники.

5. Ето єсть наш послєдній і решительний бой!

На прикладі багатостраждальної Білорусі ми можемо спостерігати останній і завершальний етап роботи азійських політтехнологів. Залишаються деякі суто косметичні деталі й можна приймати роботу. Можна довго милуватися вже готовим продуктом: опір нації окупантам знищено, мову й культуру упосліджено, серйозний опір відсутній, гарматне м'ясо чекає розпоряджень. 
А от щоб досягти такого блискучого ефекту треба вчитися, вчитися і ще раз вчитися, як заповідав московським політтехнологам Перший Великий Вождь В.Ульянов-Бланк. 
Та не слухають покійника сучасні московські політтехнологи: ті самі криваві прийоми, насилля, оплата чеком у ВКВ й наперед. 

6. Аншлюс - нове слово в словничку московських політтехнологів.

Як А.Шикльгрубером Австрію так і РФ Білорусь - так було проведено останні аншлюси ХХ століття. 
Нове покоління білорусів вже не білоруси. Вони там - це як у нас хохли чи яничари. 
Гарматне м'ясо у грі ліліпутів з Кремля.

7. Білий, чорний, червоний, синій. 

Трішки історії. Ще в середні віки Білорусь називалась Литвою, її мешканці - литвинами, а сповідували вони католоцизм і правили ними Канцлери. Білою Руссю її здавна називали московити, що сповідували тоді іслам. Чому? 
Тому, що в татарських традиціях є називати сторони світу за кольорами. Наприклад, напрямок на Захід від Золотої Орди - білий. Південь - червоний. Північ - чорний. Схід - синій. Татари називали Русь і Білою і Червоною і Чорною. Єдине як не називали - так це Синьою, позаяк на Схід від Орди Русі просто не було.

8. Партія снайперів. 

Снайпером не стають. Ним треба народитися. Людину можна навчити робити багато дивовижного: читати, писати, длубатися в носі, 
Снайпер - це порода. 
Мистецтво. 
Покликання. 
Ще Другий Великий Вождь Й.Джугашвілі ставив снайперів на особливий облік: один постріл, 9 гр Plumbum - і доведеться призначати свіжого Третього Великого Вождя, поки не свіжий Другий Великий Вождь не засмердівся. 
Московські політтехнологи надають особливу увагу контролю, вербовці і керованості фахівців саме цієї військової професії. Та що тут писати. Ліпше поцікавтеся успіхами тамтешньої збірної з біатлону. 


В Україні є чимало здібних і талановитих людей, що спроможні бачити і робити висновки, що чудово фільтрують поліпромпропагандистську маячню московських політтехнологів і вказують на неї менш здібним людям. Емоційні епітети автора спрямовують увагу широкого загалу українців на низку ключових проблем, що дозволяє їх вчасно проаналізувати та запропонувати й втілити ефективні заходи знешкодження. 
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар